Moeder Nancy over zoon Orlando: ‘Verdriet wordt elke dag groter’

Vandaag is het een jaar geleden dat de Rotterdamse scholier Orlando Boldewijn (17) verdween. Acht dagen later werd hij dood gevonden. Zijn moeder Nancy zit nog vol vragen.

,,Op het moment dat ik hoorde dat zijn lichaam was gevonden, voelde het letterlijk of er een stuk uit mijn hart was gesneden. Ik zou Orlando nooit meer zien of horen. Nooit zien hoe hij zijn toekomst op zou bouwen en een mooi leven zou hebben. De pijn die ik toen voelde, is met geen pen te beschrijven. Hem moeten missen en de pijn die dat met zich brengt, zal niet minder worden. Dat wordt elke dag alleen maar erger. Het verdriet groter.”

Het zijn de woorden van Orlando’s moeder Nancy. Op de voorgrond wil ze niet treden. Haar advocaat Sébas Diekstra houdt haar uit de wind. Nu wil ze voorlopig voor één keer kwijt wat het verdriet en de grote onzekerheid met haar en haar familie doet. Ze zitten vol vragen. Vragen waarop volgens haar maar één persoon antwoorden moet kunnen geven: Roy B. (28), de man uit Den Haag met wie Orlando – 17 jaar – een afspraak had en die hem het laatst levend heeft gezien.

Lees verder in het Algemeen Dagblad (klik hier).